Til bord

Imponér dine gæster

LÆR AT LAVE NIGIRI OG URAMAKI (INSIDE OUT) 

Vil du imponere dine gæster med at lave en uramaki sushirulle? Eller elsker du bare at spise sushi, men har måske ikke helt styr på teknikken? Få et mini kursus i sushi; se videoen og læs bar’sushis tips og tricks til, hvordan du selv kan lave nigiri og rulle en uramaki deluxe. 

NIGIRI - PEBERLAKS
Laks med peber og kapers.
NIGIRI - FLAMMEGRILLET
Flammegrillet laks med chilli
NIGIRI - TUNTATAKI
Tun med forårsløg og teriyakisauce
NIGIRI - TUN
Tun med mango og chili

Fra Hav til Bord

Hos bar’sushi vil vi gerne have dig med helt inde i køkkenet, der hvor magien sker. Vi vil gerne fortælle vores gæster om de fisk, vi bruger, hvordan vi får dem og tilbereder dem. Derfor har vi lavet en kampagne, som følger fiskens rejse fra hav … gennem køkkenet … til bord. 

I denne sidste del af fortællingen, til bord, kan du se og læse, hvordan vores dygtige sushikok laver nigiri og uramaki deluxe. Du får også en grundig vejledning og et par tips og tricks til, hvordan du selv kan lave nigiri og uramaki deluxe. 

URAMAKI

SKAL DEN VÆRE DELUXE?

En velrullet uramaki er altid en showstopper, og så smager den godt. Uramaki sushirulle kendes også som en inside-out, da risene er på ydersiden, i stedet for inden i tangen. Uramaki har ry for at være et af de stykker sushi, som er sværest at lave, men når du først kender teknikken, og har lavet dine første 100 ruller … så er en uramaki ingen sag. Og husk at det er med sushi som med pandekager, de første er altid til kokken.

URAMAKI DELUXE - OSAKA
Tempurareje, flødeost, forårsløg, toppet m. tuntataki, teriyakisauce
URAMAKI DELUXE - BURNING LOVE
Tempurareje, spicy sauce, kimchee gulerod, forårsløg, toppet m. grillet laks, togarashi, spicy teriyakisauce
URAMAKI DELUXE - LÆKKER LAKS
Rucola, agurk, friskkværnet peber, skalotteløg, soyamayo, toppet m. flammegrillet laks
URAMAKI DELUXE - SPICY TUNA SUPREME
Tun, forårsløg, spicy sauce, toppet m. tobikorogn

Bliv en Nigiri-Mester

NIGIRI

Nigiri er et af de mest simple, men lækre, stykker sushi at se på. Men at forme en perfekt nigiri er ikke helt så nemt, som det ser ud. 

RIS OG EN (TOMMEL-)
”FINGERREGEL”
 

Kog risen perfekt og brug en mængde svarende til en bordtennisbold. Form den til en aflang bolle, der passer til bredden af tre fingre. Med øvelse får du ens nigiri hver gang.

HAV FISKEN KLAR 

Læg fisken klar før du former risen. Lav en lille risbolle uden at presse for hårdt. Læg risbollen på fisken, og form forsigtigt fisken over risen til en færdig nigiri.

KLAR TIL SERVERING 

Anret nigirien på en tallerken, top med forårsløg, hvidløgsdressing eller teriyakisauce, og nyd din hjemmelavede nigiri.

Husk, øvelse gør mester.

HVAD HJERTET BEGÆRER 

Fyld din uramaki med dine favoritter som grøntsager, fisk eller nutella. Kun fantasien sætter grænser.

HVIS DEN SKAL VÆRE DELUXE 

Top din uramaki med fisk, avocado eller kiwi. Pres den med rullemåtten for nemmere skæring. Grillet laks er en valgfri, lækker tilføjelse.

DET SIDSTE TOUCH 

Del rullen på midten, skær enderne af som smagsprøver, og skær otte stykker. Pynt med chili sauce, teriyaki, eller forårsløg før servering.

RUL DEN RIGTIGE VEJ 

Rul din uramaki mod enden, hvor risen stikker ud over tangpladen, så risen samler rullen og holder fyldet på plads.

Har du fået lyst til sushi ?

Er du også blevet lækkersulten efter at havde læst om bar’sushis fisk? Du kan bestille take away eller booke bord i en af vores restauranter lige her.

Følg os på Instagram

Maté og Pelle har finpudset vores saucer til vores østers gimmick hele ugen og de er blevet brænd gode. Vi håber i vil komme forbi og smage 🤩☀️🍾🦪🦪

Maté og Pelle har finpudset vores saucer til vores østers gimmick hele ugen og de er blevet brænd gode. Vi håber i vil komme forbi og smage 🤩☀️🍾🦪🦪 ...

Forkæl dig selv i sommerferien med en sushioplevelse ud over det sædvanlige. Kom forbi og smag vores lækre sushi🍣🥂☀️ #sushi #barsushi #nørrebro #copenhagen

Forkæl dig selv i sommerferien med en sushioplevelse ud over det sædvanlige. Kom forbi og smag vores lækre sushi🍣🥂☀️ #sushi #barsushi #nørrebro #copenhagen ...

Vi har østers med japansk inspireret topping hele ugen. 
Kig forbi og få et par, med et glas bobler til i solen. 🥂☀️🦪
Eller pift en omgang spis til pindende knækker op med et par østers sammen med forretterne. 🤩🦪🍣

Vi har østers med japansk inspireret topping hele ugen.
Kig forbi og få et par, med et glas bobler til i solen. 🥂☀️🦪
Eller pift en omgang spis til pindende knækker op med et par østers sammen med forretterne. 🤩🦪🍣
...

På Nørrebro går det stærk - Så er du ung, frisk, nysgerrig på madlavning, har hænderne skruet rigtigt på og har du krudt i røven - Er det dig vi mangler.! 

Vi søger en ny kollega til køkkenet. 4-5 dage om ugen, typisk i eftermiddag og aften timer, fordelt både hverdag og weekend. 
Har du lyst til at blive ført ind i et spændende sushi-univers og lære at lave kreativ og velsmagende sushi.? Kunne vi være et godt match. 
Du skal være smilende, glad for at yde en god service. Banker dit hjerte for at være en del af en hverdag med højt tempo, er du struktureret og har personlighed, så hører vi rigtigt gerne fra dig. Tør du være dig selv så afskrækker det os på ingen måde - vi ansætter nemlig vidt forskellige typer, men frem for alt typer.

Hvis du har erfaring fra køkken er det et plus men ikke et must. Hos os er sammenholdet stærkt, tonen frisk og vores gæster kan vi ikke ønske os mere fra. 

Skal vi samarbejde?

Så send et par ord om dig selv til Mikkel@barsushi.dk, eller kom forbi vores restaurant på Nørrebrogade 152 med CV og ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.!

På Nørrebro går det stærk - Så er du ung, frisk, nysgerrig på madlavning, har hænderne skruet rigtigt på og har du krudt i røven - Er det dig vi mangler.!

Vi søger en ny kollega til køkkenet. 4-5 dage om ugen, typisk i eftermiddag og aften timer, fordelt både hverdag og weekend.
Har du lyst til at blive ført ind i et spændende sushi-univers og lære at lave kreativ og velsmagende sushi.? Kunne vi være et godt match.
Du skal være smilende, glad for at yde en god service. Banker dit hjerte for at være en del af en hverdag med højt tempo, er du struktureret og har personlighed, så hører vi rigtigt gerne fra dig. Tør du være dig selv så afskrækker det os på ingen måde - vi ansætter nemlig vidt forskellige typer, men frem for alt typer.

Hvis du har erfaring fra køkken er det et plus men ikke et must. Hos os er sammenholdet stærkt, tonen frisk og vores gæster kan vi ikke ønske os mere fra.

Skal vi samarbejde?

Så send et par ord om dig selv til Mikkel@barsushi.dk, eller kom forbi vores restaurant på Nørrebrogade 152 med CV og ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.!
...

God lørdag derude 🍣🥢🍱❤️‍🔥
#sushilover #asianrestaurant #aok #nørrebro #copenhagen #copenhagenfoodie #visitcopenhagen #kopenhagen #visitnørrebro #sushicopenhagen #japaneserestaurant #cphfoodie

God lørdag derude 🍣🥢🍱❤️‍🔥
#sushilover #asianrestaurant #aok #nørrebro #copenhagen #copenhagenfoodie #visitcopenhagen #kopenhagen #visitnørrebro #sushicopenhagen #japaneserestaurant #cphfoodie
...

Så er der nyheder fra din nye cocktail pusher! 🍸🥃☕️ Espresso Martini, fåes både med et ordenligt skud koffein eller decaf til friske! #skål #mitnørrebro #aok #spisbedre #cocktails #købehavn #nørrebro #visitcopenhagen

Så er der nyheder fra din nye cocktail pusher! 🍸🥃☕️ Espresso Martini, fåes både med et ordenligt skud koffein eller decaf til friske! #skål #mitnørrebro #aok #spisbedre #cocktails #købehavn #nørrebro #visitcopenhagen ...

Lad os tage dig med i processen ✨🍣🥢
#barsushinørrebro  #SushiDelights #KøbenhavnSushi #SushibarDK #SmagKøbenhavn #FoodieFavs #SushiArtistry #aok #ibyen

Lad os tage dig med i processen ✨🍣🥢
#barsushinørrebro #SushiDelights #KøbenhavnSushi #SushibarDK #SmagKøbenhavn #FoodieFavs #SushiArtistry #aok #ibyen
...

Kontakt

Henvendelse vedrørende ordrer:

Kontakt venligst den restaurant du har bestilt fra.

Bar’sushi Dalumvej, Odense SV

Bar’sushi Nørrebrogade, København N

Betal med

Der kan betales med følgende kort:

Dankort / Visadankort / Visa Election
MasterCard / Maestro / JCB

Betalingsbetingelser

Beløb trækkes fra en given konto, når ordren er accepteret i bar’sushis webshop, eller med det samme når du betaler med kort i en bar’sushi.

Er du berettiget til rabat, fratrækkes denne ved indtastning af rabatkode, og det er naturligvis fakturabeløb minus rabat, der fratrækkes kontoen.

© Copyright 2024

Barsushi.dk - All rights Reserved - Persondatapolitik - Handelsbetingelser