fbpx

Job hos bar’sushi

JOB HOS bar’sushi


ET STÆRKT SAMMENHOLD

 Vi har altid de helt hurtige sko på, for tempoet er højt. Der hersker altid en dejlig, ligefrem tone og et stærkt sammenhold hos os. Vores gæster kan vi i øvrigt heller ikke ønske os mere fra. Mangler du et job, og er du nysgerrig efter at lære nyt, så læs videre.

 Kunne du tænke dig at blive en del af bar’sushi, så er der såmænd både fuldtids,-   deltids- og studiejobs. Vi søger jævnligt chauffører, opvaskere, tjenere og kokke.

Når du får et job hos bar’sushi, skal vi nok lære dig op i vores koncept, og den måde vi ønsker, at folk opfatter bar’sushi på. Så du kan trygt søge arbejde hos os. Bare viljen, glæden og personligheden er på plads, så siger vores erfaring os, at vi får de bedste og gladeste kollegaer. Og dermed de mest tilfredse gæster.

bar'sushi treenie

VIL DU UDDANNES TIL SUSHIKOK?

Vi kører også vores egne intensive trainee-uddannelse, så du kan blive uddannet sushikok. Fisk er jo ikke bare fisk, og det kræver trods alt lidt skills at skære dem. I løbet af traineeforløbets to år bliver du derfor ført gennem sushi-universet og hele bar’sushi-konceptet. Du er dermed godt rustet til at blive styrmand i en af vores restauranter.

SEND EN ANSØGNING

Mangler du et job, og kan du i øvrigt sætte kryds ud for nogle af de vigtigste egenskaber, vi ser efter ved vores kollegaer: stærk personlighed, et stort smil og hjertet på rette sted, så send et par ord om dig selv til ansogning@barsushi.dk

Når du ansøger, er der gerne lidt personfølsomme oplysninger med i CV og ansøgning. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine data og om vores persondatapolitik for ansøgere.

sushi kok

JOB HOS bar’sushi


ET STÆRKT SAMMENHOLD 

Vi har altid de helt hurtige sko på, da tempoet er højt. Ligesom der hersker en dejlig ligefrem tone og et stærkt sammenhold hos os. Vores gæster kan vi i øvrigt heller ikke ønske os mere fra. Mangler du et job, og er du nysgerrig efter at lære nyt så læs videre.

Kunne du tænke dig at blive en del af bar’sushi – så er der såmænd både fuldtids,- deltids- og studiejobs. Vi søger jævnligt chauffører, opvaskere, tjenere og kokke. Lige nu leder vi efter Tjenere i Odense, Kolding og Aarhus samt cykelbud i Aarhus. 

Når du får et job hos bar’sushi, skal vi nok lære dig op i vores koncept, og den måde vi ønsker at folk opfatter bar’sushi på. Så du kan trygt søge arbejde hos os. Bare viljen, glæden og personligheden er på plads – så siger vores erfaring os, at vi får de bedste og gladeste kollegaer. Og dermed de mest tilfredse gæster.

Vi leder altid efter nye ansatte

VIL DU UDDANNES TIL SUSHIKOK?

Vi kører også vores egne intensive trainee-uddannelse så du kan blive uddannet sushikok. Fisk er jo ikke bare fisk, og det kræver trods alt lidt skills at skære dem. I løbet af traineeforløbets to år bliver du derfor ført gennem sushi-universet og hele bar’sushi-konceptet. Du er dermed godt rustet til at blive styrmand i en af vores restauranter.

Få en uddannels som sushikok
Bliv en del af teamet, blive frivillig til sommerens festivaler

SEND EN ANSØGNING

Mangler du et job, og kan du i øvrigt sætte kryds ud for nogle af de vigtigste egenskaber vi ser efter ved vores kollegaer: stærk personlighed, et stort smil og hjertet på rette sted, så send et par ord om dig selv til ansogning@barsushi.dk

Når du ansøger er der gerne lidt personfølsomme oplysninger med i CV og ansøgning. Du kan læse om hvordan vi behandler dine data og om vores persondatapolitik for ansøgere her.

Køb gavekort