fbpx

Spis til pindene knækker

SPIS TIL PINDENE KNÆKKER


FÅ SUSHI AD LIBITUM TIL 269 KR. 

Bestiller du Spis til pindene knækker hos bar’sushi skal du nok blive mæt af sushi. Det er nemlig vores måde at sige “all you can eat”/ sushi ad libitum på, og der er god sandsynlighed for, at du får prøvet noget sushi du normalt ikke bestiller. Det er nemlig kokken der vælger, hvad man skal have serveret, og kokkene kan godt finde på at lave nogle ruller, der ikke engang findes i menukortet.

Der bliver selvfølgelig taget højde for, hvis der er ingredienser, man ikke bryder sig om, eller er allergisk overfor. Dette skal du blot sige, når du bestiller. De kan se mere om allergi og sushi her.

Vi skal nok sørge for at du går både mæt, glad og en oplevelse rigere fra bar’sushi når du har fået Spis til pindene knækker, det er vores gæsters favorit når de spiser i vores restauranter.

Tilbuddet gælder kun i vores restauranter, bordet kan haves i 2 timer og det kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

sushi ad libitum, all you can eat, spis til pindene knækker

BOOK BORD HOS DIN bar’sushi 


Du kan booke dit bord og komme ned og prøve i din lokale bar’sushi. Og hvis du hellere selv vil vælge din sushi – bestiller du selvfølgelig bare fra vores menukort. 

DALUMVEJ

TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 9    TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 13

Køb gavekort