fbpx

Sushi gavekort

SUSHI GAVEKORT


TIL ALLE OS SOM ELSKER SUSHI

Kender du også en, som elsker at spise sushi, så giv et gavekort til bar’sushi. Giv en spiseoplevelse i sushiens tegn og glæd en, du holder af med en gave, som forkæler smagsløgene. 

Sylvain sushi kursus

GIV KORTET ET EKSTRA PIFT


SKRIV EN HILSEN

Du kan vælg blandt 10 af bar’sushis billeder, finde et flot billede på nettet eller bruge et af dine egne. Vil du have at gavekortet bliver ekstra personligt, kan du skrive en hilsen.

PASSION DER KAN SES & SMAGES


FOKUS PÅ DETALJEN

Hos bar’sushi arbejder vi altid på at give vores gæster den bedste service og en enestående smagsoplevelse, som er ud over det sædvanlige.

Vores sushikokke er passionerede og har fokus på detaljen, og det kan både smages og ses.

Den visuelle præsentation er vigtig, den forstærker nemlig den kulinariske glæde og afslutter den samlede oplevelse.

Hos bar’sushi deler vi gerne ud af vores passion for sushi, og derfor kan vores gæster følge med, imens kokkene tilbereder deres bestilling. I vores restauranter sikrer vi kvaliteten af de råvarer, vi bruger, lige fra indkøb til tallerken. Vi bruger friske råvarer og tilbereder alle retter fra bunden.

GIV EN UNIK OPLEVELSE


BLIV KLOGERE PÅ SUSHI

Nu kan du give et gavekort til et sushikursus. Det er den perfekte gave til én, som elsker sushi, og som gerne vil lære at lave det selv.

Et sushikursus er en unik oplevelse, hvor man lærer om både sushiens historie, ingredienser, smagssammensætning og man får én til én undervisning i rulleteknik.

Det er altid en af vores dygtige sushikokke, der står for at afholde kurset. Du kan læse mere om vores sushikurser her.

SPECIFIKATIONER


Gavekortet er gyldigt i 36 måneder.

Gavekortet kan benyttes i alle bar’sushi restauranter.

Køb gavekort