fbpx

Sushikursus med bar’sushi

LÆR AT LAVE DIN EGEN SUSHI 


FÅ EN LÆKKER OG LÆRERIG OPLEVELSE

Er du vild med sushi, så kom og prøv et sushikursus med bar’sushi. Her kan du lære at lave din egen sushi i lækre og afslappende omgivelser.
Det er den perfekte event for Jer, der søger lidt ekstra hygge med venner eller kollegaer.

Det tager typisk 8-10 år at blive uddannet som sushikok i Japan, så vi når ikke hele pensummet igennem. Men vi garanterer, at du får et godt indblik i sushiverdenen, når du deltager i et sushikursus med os.

Hos bar’sushi har et sushikursus hygge og god mad i centrum. Det egner sig især godt til teambuilding, kick-off, fødselsdage eller andre sociale arrangementer, hvor arrangementet skal være anderledes og spændende.

Sushi kursus, udskæring, firma event

INDHOLD I SUSHIKURSET


Som en lille begyndelse fortæller vores kok, hvad i skal igennem på sushikurset,og vi kommer ind på historie og baggrund om sushi. Du vil få en gennemgang af redskaber og ingredienser i sushi, lære at koge ris, lære teknikkerne i at rulle og skære forskellige ruller. Du bliver også introduceret til, hvordan du sammensætter en rulle, der har den helt rigtige konsistens og balance i smagen.

 • Introduktion og baggrund om sushi
 • Gennemgang af redskaber og ingredienser
 • Lær at sammensætte, skære og rulle
 • Anretning og pynt af din egen hjemmelavede sushi.
 • Spisning og hygge

Efter sushikurset vil det være muligt at nyde din egen hjemmelavede sushi. Du kan også tage det med hjem og vis venner eller familie, hvad du har kreeret og lad dem smage på godterne.

Priser fra 695 kr. pr. pers. – dette er for det beskrevne forløb med en varighed på ca. 3 timer

Skriv til os her, så finder vi sammen en dag til dit arrangement. Vi glæder os til at tage dig med ind i vores univers. Hvis du er interesseret i at se de sidste nye kampagner, konkurrencer og tilbud så hop ind på facebook og følg os

sushikursus

FASTLAGTE DATOER I 2023


Vi har allerede fastlagt datoer i kalenderen. Hvis du ikke kan finde en dato, der passer, så hold øje her, der kommer løbende flere datoer på. Og du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil afsted på en dato, der ikke er nævnt her. Alle dage starter kurset kl. 17.00.

Odense: kontakt restauranten 

Aarhus (Jægergårdsgade) :
06/03-2023
20/03-2023
03/04-2023
17/04-2023  

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke et privat sushikursus, er du velkommen til at bruge kontaktformularen her.


  Antal personer


   

  Køb gavekort