fbpx

Vegansk sushi

VEGANSK ELLER VEGETARISK SUSHI


HOS bar’sushi GÅR DU IKKE SULTEN HJEM

Vi har lyttet til vores gæster og har udviklet et bredt udvalg af vegansk sushi og vegetariske retter. Nu kan du roligt tage med vennerne ud at spise eller bestille take away.

Du kan altid ringe til din lokale bar’sushi og spørger, hvad de enkelte retter indeholder. Du også finde inspiration til, hvad du kan spise, når du bestiller hos bar’sushi på vores Facebook eller Instagram.

Du kan finde allergeneoversigten bagerst i vores menukort, hvor du også kan se, hvilke retter der er vegansk eller vegetariske.

Vegansk sushi, stemning, sushi ad libitum, spis til pindene knækker

VIDSTE DU … 

At 3,1 pct. af danskerne lever vegetarisk, mens 39 pct. af danskerne har mindst én kødfri dag om ugen.

(COOP ANALYSE & DVF 2021)

GODT NYT


VEGETARISKE RULLER

Er futomaki, hosomaki eller uramaki også dine sushi favoritter? Så har vi en god nyhed til dig. Hos bar’sushi findes alle vores ruller nu i en vegetarisk variation. F.eks. hosomaki, hvor vi har skiftet fisken ud med avocado, mango eller agurk.

Du kan også sætte tænderne i en af vores lækre menuer. Du kan eksempelvis bestille “den lette”, som består af edamame bønner, hosomaki avocado, uramaki deluxe go green og uramaki veggie.

Skulle du have lyst til springe med på trenden med en pokebowl, fås de alle med tofu i stedet for fisk eller kød.

FÅ DIN VEGGIE SOM TAKE AWAY


Du kan selvfølgelig som altid bestille din foretrukne ret som take away. Eller booke et bord allerede i dag, og lad vores personale forkæle dig, i din lokale bar’sushi.

DALUMVEJ

TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 9    TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 13


VORES KOKKE ELSKER EN UDFORDRING

Er den ret, som du gerne vil have, ikke vegansk/vegetarisk?

Hos bar’sushi elsker vi at udvikle og prøve nye smagssammensætninger. Så har du nogle specielle behov eller ønsker, er du altid velkommen til at udfordre vores kokkes kreativitet. Vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker, og – så vidt muligt – finde alternativer til de ikke veganske/vegetariske elementer i retten.

Står vi i den situation, at det ikke er muligt for os at lave en ret som vegansk/vegetarisk, er vi altid glade for at komme med råd og vejledning til andre lækre veganske eller vegetariske retter, som du kan bestille.

Sushikok, vegansk sushi, spis til pindene knækker
Køb gavekort