fbpx

Vegansk sushi

Vegansk, vegetarisk eller kødfri dag – hos bar’sushi går du ikke sulten hjem

Vi har lyttet til vores gæster, og har udviklet et bredt udvalg af vegansk sushi og vegetariske retter. Nu kan du roligt tage med vennerne ud at spise eller bestille take away.

Gå ind på vores menukort for at se, hvad de enkelte retter indeholder. Her kan du også find inspiration til, hvad du kan spise når du bestiller hos bar’sushi.

Du kan finde allergeneoversigten bagerst i vores menukort, hvor du også kan se, hvilke retter der er vegansk eller vegetariske.

Bestil take away

En lille teaser af vores veggie menuer

Er futomaki, hosomaki eller uramaki også en af dine sushi favoritter? Så har vi en god nyhed til dig. Hos bar’sushi findes alle vores ruller nu i en vegetarisk variation. F.eks. hosomaki, hvor vi har skiftet fisken ud med avocado, mango eller agurk.

Du kan også sætte tænderne i en af vores lækre menuer, her kan du eksempelvis bestille “den lette” som består af edamame bønner, hosomaki avocado, uramaki deluxe go green og uramaki veggie.

Skulle du have lyst til springe med på trenden, med en pokebowl, fåes de alle med tofu i stedet for fisk eller kød.

Du kan selvfølgelig også bestille din foretrukne veggie menu som take away.

Menukort

Vores kokke elsker en udfordring

Er den ret som du gerne vil have, ikke vegansk? Hos bar’sushi elsker vi at udvikle og prøve nye smagssammensætninger. Så har du nogle specielle behov eller ønsker, er du altid velkommen til at udfordre vores kokkes kreativitet. Vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker, og – så vidt muligt – finde alternativer til de ikke veganske elementer i retten.

Står vi i den situation, at det ikke er muligt for os, at lave en ret som vegansk. Er vi altid glade for, at komme med råd og vejledning, til andre lækre retter som du kan bestille.

vegansk vegetarisk sushi og andre retter

Vidste du at 2,5 pct. af danskerne lever vegetarisk, mens 28 pct. af danskerne har mindst én kødfri dag om ugen.

(COOP ANALYSE & DVF 2019)

Køb gavekort