fbpx

Vegansk sushi

VEGANSK ELLER VEGETARISK SUSHI


HOS bar’sushi GÅR DU IKKE SULTEN HJEM

Vi har lyttet til vores gæster, og har udviklet et bredt udvalg af vegansk sushi og vegetariske retter. Nu kan du roligt tage med vennerne ud at spise eller bestille take away.

Gå ind på vores menukort for at se, hvad de enkelte retter indeholder. Her kan du også find inspiration til, hvad du kan spise når du bestiller hos bar’sushi.

Du kan finde allergeneoversigten bagerst i vores menukort, hvor du også kan se, hvilke retter der er vegansk eller vegetariske.

Vegansk sushi, stemning

EN LILLE TEASER


VEGGIE PÅ MENUEN

VIDSTE DU … 

At 2,5 pct. af danskerne lever vegetarisk, mens 28 pct. af danskerne har mindst én kødfri dag om ugen.

(COOP ANALYSE & DVF 2019)

GODT NYT


VEGETARISKE RULLER

Er futomaki, hosomaki eller uramaki også en af dine sushi favoritter? Så har vi en god nyhed til dig. Hos bar’sushi findes alle vores ruller nu i en vegetarisk variation. F.eks. hosomaki, hvor vi har skiftet fisken ud med avocado, mango eller agurk.

Du kan også sætte tænderne i en af vores lækre menuer, her kan du eksempelvis bestille “den lette” som består af edamame bønner, hosomaki avocado, uramaki deluxe go green og uramaki veggie.

Skulle du have lyst til springe med på trenden, med en pokebowl, fås de alle med tofu i stedet for fisk eller kød.

Vegansk sushi ruller

FÅ DIN VEGGIE SOM TAKE AWAY


Du kan selvfølgelig også bestille din foretrukne veggie ret som take away. Eller du kan booke et bord allerede i dag, og lad vores personale forkæle dig, i din lokale bar’sushi.


VORES KOKKE ELSKER EN UDFORDRING

Er den ret som du gerne vil have, ikke vegansk/vegetarisk?

Hos bar’sushi elsker vi at udvikle og prøve nye smagssammensætninger. Så har du nogle specielle behov eller ønsker, er du altid velkommen til at udfordre vores kokkes kreativitet. Vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker, og – så vidt muligt – finde alternativer til de ikke veganske/vegetariske elementer i retten.

Står vi i den situation, at det ikke er muligt for os at lave en ret som vegansk/vegetarisk. Er vi altid glade for, at komme med råd og vejledning, til andre lækre veganske eller vegetariske retter som du kan bestille.

Sushikok Søren Gordon
Køb gavekort