fbpx

Allergi og sushi

HAR DU ALLERGI?


VI HJÆLPER MED AT FINDE DEN SUSHI, DU KAN SPISE

Vi sætter en ære i god kundeservice og i at kunne betjene så mange af vores gæster på den bedst mulige måde. Og hvis du har allergi eller på anden måde er udfordret i forhold til bestemte madvarer eller ingredienser, skal du selvfølgelig kunne spise hos bar’sushi.

De typiske allergier vi bliver spurgt om i restauranterne er laktoseintolerans (mælkeprodukter), cøliaki (glutenallergi) og skaldyrsallergi. Disse allergier er vores personale vant til at håndtere. Men vi ved også, at der findes mange forskellige allergier, som vi ikke nødvendigvis har hørt om før. Derfor kan det være svært, at skulle håndtere disse, når gæsterne kommer ind i restauranten. Så hvis du vil være sikker på at få lidt mere forskellig sushi, så kontakt os i forvejen og nævn evt. din allergi ved bordbooking – på den måde har kokkene en mulighed for at tage højde for det, inden de skal i gang med at lave sushi til dig

Spis til pindene knækker, sushi ad libitum, all you can eat

Al information om allergi og allergener er tilgængelig i restauranterne. Er du i tvivl eller behøver hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge personalet i vores restauranten.

Vil du prøve vores Spis til pindene knækker – sushi ad libitum, så sig til tjenerne hvis du har allergi, så sørger de for at kokkene sammensætter noget, der tager højde for dette, og som selvfølgelig giver dig den forventede oplevelse.

NÆSTE GANG DU SKAL HAVE SUSHI


Når du booker bord i din lokale bar’sushi, kan du skrive i bemærkning, hvis du har allergi – eller ring til os, hvis du har spørgsmål, så vil vi gøre vores bedste for at guide og hjælpe. Vi skal nok få sammensat en lækker menu, der passer til dig.

DALUMVEJ

TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 9    TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 13

Køb gavekort