Historien om bar’sushi

Lad os springe direkte til sagen. Da vi i 2005 rykkede ind på Læssøegade i Odense, skete der ting og sager. Fra starten var vi enige om, at der er en helt særlig stemning i vores diners. Stemningen grundlægges i køkkenet, hvor dem der kender deres sushi-kram huserer. Og for at vores gæster skulle have hele oplevelsen med, skabte vi i bar’sushi den smukke tradition. Døren – der normalt adskiller gæsterne fra det evige omdrejningspunkt – blev revet ned.

Så når kokkene kaster kærlighed og stjernestøv efter fisk og andre fine sager, er du inviteret med til at overvære det hele fra første parket.

Det har vist sig at være det helt rigtige valg at lade kokkene komme tættere på gæsterne. Det er en tradition der går igen i alle vores restauranter.

Det er en ærlig sag at kunne lide en god snak, og det kan vi også, så spørg endelig løs. Vi hjælper dig gerne med at blive sikker i sushi-universet. Og det gælder uanset hvilken bar’sushi du vælger at besøge.

I bar’sushi sætter vi en ære i at levere en høj kvalitet af mad og gør vores til at yde den bedste service. Så kan vores gæster koncentrere sig om det de er kommet for; nemlig at få en dejlig oplevelse med lækker sushi tilberedt af de bedste råvarer.

Nyd kokkenes arbejde tæt på.

Vores gæster nyder kokkenes ekspertise, og stoler på at de sætter den helt rigtige smagsoplevelse sammen – hvorfor rigtigt mange vælger at bestille omakase som take-away, eller vælger at få Spis til pindene knækker – i begge tilfælde er det nemlig kokkene der sammensætter menuen. Hvis du vil følge kokkenes arbejde helt tæt, beder du om en plads i baren.

Hvis man er indstillet på at vælge de stykker sushi og ruller som man kender som egne favoritter, hopper man selvfølgelig bare ombord i vores menukort og begynder at vælge.

Du kan altid følge med i det sidste nye, ved at følge os på facebook eller Instagram