fbpx

Historien om bar’sushi

bar’sushi


HISTORIEN BAG

Vores historie er med til at definere os og derfor vil vi gerne invitere dig til at læse mere om vores spændende rejse herunder. 

I bar’sushi sætter vi en ære i at levere en høj kvalitet af mad og gør vores til at yde den bedste service. Så kan vores gæster koncentrere sig om det, de er kommet for; nemlig at få en dejlig madoplevelse med lækker sushi, tilberedt af de bedste råvarer.

sushi ad libitum, all you can eat, spis til pindene knækker

SUSHI MAGI FRA FØRSTE PARKET

Da vi i 2005 åbner vores første restaurant på Læssøegade i Odense, blev det hurtigt klart, at vi i vores diner, gerne ville skabe en helt særlig stemning. En stemning, som grundlægges i køkkenet, hvor dem der kender deres sushi-kram huserer. Og for at vores gæster skulle have hele oplevelsen med, skabte vi i bar’sushi den smukke tradition. Døren – der normalt adskiller gæsterne fra det evige omdrejningspunkt – blev revet ned.

Så når kokkene kaster kærlighed og stjernestøv efter fisk og andre fine sager, er du inviteret med til at overvære det hele fra første parket. 

Det giver også vores gæster mulighed for at spørge ind til maden, vores passioneret kokke elsker at fortælle om sushi, så spørg endelig løs. Vi hjælper dig gerne med at blive sikker i sushi-universet. Og det gælder uanset hvilken bar’sushi du vælger at besøge.

 

EKSPERTISE OG ERFARING

Hos bar’sushi kan vores gæster nyder kokkenes ekspertise, og evne til at sammensætter den helt rigtige smagsoplevelse – hvorfor mange vælger at bestille Spis til pindene knækker, hvor kokkene sammensætter menuen. Hvis du vil følge kokkenes arbejde helt tæt, beder du om en plads i baren.

Er du blandt dem af vores gæster, som har nogle helt specifikke favoritter, hopper du selvfølgelig bare ombord i vores menukort og begynder at vælge.

Det har vist sig at være det helt rigtige valg at lade kokkene komme tættere på gæsterne. Og det åbne køkken er blevet en tradition, der går igen i alle vores restauranter.

 

Allergi og sushi 1

THE bar’sushi WAY

bar’sushi navnet betyder mange ting for os. I den oprindelige forstand havde vi kun sushi på menuen og ikke alle de andre lækre tiltag der løbende bliver opdateret i vores menukort. Derfor var det ‘bare’ sushi. En anden betydning er, at vi sætter baren højt, på alt det vi laver. Vi sigter efter at give gæsten den bedste oplevelse af høj kvalitet, hvilket gør vi har høje forventninger til os selv og hinanden.

Med succesen og erfaring fra vores første restaurant åbner vi i årene efter flere restauranter i Odense og en i Kolding. Vores medarbejdere og gæster er fortsat glade og trives i den stemning, som er blevet en del af os ‘the bar’sushi way’

Vores dygtige medarbejdere har høje ambitioner, hvilket betyder, at i løbet af bar’sushis levetid, har der været flere forespørgsler om at eje sin egen bar’sushi restaurant.

barsushi-kokke

bar’sushi FRANCHISE

Det har fået os til at gå skridtet videre. I 2018 lavede vi konceptet om til et franchise, så det blev muligt for vores kokke og andre interesserede at få deres egen restaurant. Så nu kan gæster rundt i hele Danmark få glæde af den gode stemning og lækre sushi. Fremadrettet ser vi frem til at kunne præsentere jer for mange flere bar’sushi. 

DE 4 HJØRNESTEN


HJERTET AF bar’sushi

bar'sushi-hjoernesten

SERVICE

God service hos bar’sushi er, at give gæsten mere end de forventer og dette gør sig gældende i alle hjørner af bar’sushi. 

For at fremme god service hos bar’sushi, går vi meget op i at træne og onboarde vores medarbejdere, så de har viden om japansk dinner, vores råvarer, menu og meget mere. På den måde sikrer vi, at alle ansatte kan svare på de spørgsmål, som gæsten måtte have.
Vi er oprigtigt nysgerrige, nærværende og lytter til gæstens behov og med venlighed og forståelse får gæsten en god oplevelse og positiviteten smitter tilbage på personalet.
Opmærksomhed på gæsten er vigtigt og fordi vi har et åbent køkken, har gæsterne bedre mulighed for at få øjenkontakt med os og vi kan hurtigt reagere, hvis gæsten skulle ønske betjening. Vi er klar over, at alle gæster er forskellige og har individuelle behov.
Igennem vores service sigter vi efter at tilfredsstille vores gæster til der, hvor de er villige til at sætte deres eget ry på spil, for at anbefale os.

KVALITET

Smagsoplevelsen skal være ud over det sædvanlige. Det skal se godt ud, føles godt og smage fantastisk. 

Vores sushi skal være overlegen i al forstand, derfor sikrer vi kvaliteten helt fra indkøb til gæsten smager på maden. Dette indebærer både håndteringen af vores gode råvarer og hvordan vi anretter det til gæsten. Der er fokus på alle detaljer og det kan smages.  Den visuelle præsentation forstærker den kulinariske glæde og afslutter den samlede oplevelse.

Take-away er en stor del af bar’sushi, derfor skal vores sushi være af bedste kvalitet, så gæsten derhjemme også kan mærke vores passion og service i den mad, de får serveret. 

bar'sushi-hjoernesten

HYGIEJNE

For os er det vigtigt, at der ser ordentligt og rent ud. Derfor vasker vi hænder som om, vores liv afhang af det.

Vi er omhyggelige, når det kommer til hygiejne – næsten fanatiske. På den måde opretholder vi en standard og respekt for vores produkter og omgivelser. Fordi vi arbejder med og serverer råvarer skal vores fødevarehygiejne altid prioriteres. Vi gør derfor en stor indsats for at oplære vores medarbejdere i hygiejne og håndtering af fødevarer. 

MILIJØ

Vi skaber en god atmosfære med dygtige medarbejdere og æstetisk interiør, for at give gæsten en fantastisk oplevelse. 

Ordet miljø har en dobbelt betydning for os. Det er både det fysiske rum, hvor gæsten sidder og den atmosfære vi skaber imellem os. Vi prioriterer begge, da gæsten oplever og påvirkes af begge.
Det fysiske rum skal være inviterende og inspirerende og byde gæsten velkommen.

Atmosfæren skal være hyggelig og dette skabes gennem inviterende medarbejdere. Den gode oplevelse skal blive hos gæsten efter besøget, så de får lyst til at komme igen.
Vi vil sætte vores præg og det gør vi bedst ved at få vores gæster til at føle sig godt tilpas. 

Du kan altid følge med i det sidste nye, ved at følge os på facebook eller Instagram

bar’sushi


OPRINDELIG TEKST

Lad os springe direkte til sagen. Da vi i 2005 rykkede ind på Læssøegade i Odense, skete der ting og sager. Fra starten var vi enige om, at der er en helt særlig stemning i vores diners. Stemningen grundlægges i køkkenet, hvor dem der kender deres sushi-kram huserer. Og for at vores gæster skulle have hele oplevelsen med, skabte vi i bar’sushi den smukke tradition. Døren – der normalt adskiller gæsterne fra det evige omdrejningspunkt – blev revet ned.

Så når kokkene kaster kærlighed og stjernestøv efter fisk og andre fine sager, er du inviteret med til at overvære det hele fra første parket.

Det har vist sig at være det helt rigtige valg at lade kokkene komme tættere på gæsterne. Det er en tradition der går igen i alle vores restauranter.

Det er en ærlig sag at kunne lide en god snak, og det kan vi også, så spørg endelig løs. Vi hjælper dig gerne med at blive sikker i sushi-universet. Og det gælder uanset hvilken bar’sushi du vælger at besøge.

I bar’sushi sætter vi en ære i at levere en høj kvalitet af mad og gør vores til at yde den bedste service. Så kan vores gæster koncentrere sig om det de er kommet for; nemlig at få en dejlig oplevelse med lækker sushi tilberedt af de bedste råvarer.

NYD KOKKENES ARBEJDE TÆT PÅ


ÅBEN KØKKEN

Vores gæster nyder kokkenes ekspertise, og stoler på at de sætter den helt rigtige smagsoplevelse sammen – hvorfor rigtigt mange vælger at bestille omakase som take-away, eller vælger at få Spis til pindene knækker – i begge tilfælde er det nemlig kokkene der sammensætter menuen. Hvis du vil følge kokkenes arbejde helt tæt, beder du om en plads i baren.

Hvis man er indstillet på at vælge de stykker sushi og ruller som man kender som egne favoritter, hopper man selvfølgelig bare ombord i vores menukort og begynder at vælge.

Du kan altid følge med i det sidste nye, ved at følge os på facebook eller Instagram

Køb gavekort