Gennem køkkenet

-
Fra hav til bord
-
Gennem køkkenet

Når bar’sushi udskærer

MED bar’sushi 

Hos bar’sushi forsøger vi at mindste madspild, så når vi udskærer laks og andre fisk, bruger vi altid så meget af fisken som muligt. Det er vigtigt at laksen bliver skåret rigtigt, for at få mest muligt ud af den, og for at laksen bevare sin mørhed og struktur.

Her på siden kan du også læse lidt om, hvad bar’sushi gør, når vi skære laks, hvordan vi bruger laksen, og et par tips til, hvordan du selv kan udskære fisk og nigiri. 

Udskæring

SKÆR LAKSEN PÅ LANGS

Når bar’sushi udskærer laks, skæres den på langs til tre dele; rygstykket, midterstykket og bugen. Stykkernes udskæres inden skindet skæres fra, det gøres for mindske håndteringen af fisken og for at forhindre at der kommer skæld på kødet. 

Men pas på du ikke skærer for dybt, og ned igennem skindet. Så det det nemlig sværere at få skindet til at slippe kødet. Når du skærer skindet fra kødet, er det nemmest at skære fra hale mod hovede.

Fjern den grå hinde

Rens fisken grundigt for optimal smag og kvalitet.

Puds fisken af, så du har pæne rent uden fedt og sener stykker fisk, med fine hvide lameller. Være specielt opmærksom på den grå-/ brune hinde, som er på ydersidet af kødet. Det har nemlig en smag af tran, og kan ikke bruges.

Det bruger vi laks til

NIGIRI

Når vi udskærer laksen, bruger vi de fineste stykker til nigiri. Hvor tyndt nigiri skal skæres, er en smagssag, men vi holder vores nigiri til omkring en halv cm tykkelse. Hos bar’sushi bruger vi for eksempel nigiri til vores uramaki deluxe, og til at toppe vores Rainbow, der er en klassisk uramaki toppet med fisk.

Gode til Sushi ruller

Udnyt hver del af laksen for perfekt sushi og minimal spild

De mindre stykker af laksen skæres til stave, som vi bruger i vores sushiruller, og til vores lime marineret laks. Lave du sushi derhjemme, skal du huske at skær laksestavene i samme længde som tangstykkerne. Hvis den laks du har købt, er kortere end tangstykkerne, kan du med fordel ligge to eller tre laksestave i hver sushirulle.  

For at bruge så meget af fisken som muligt, bruges de helt små og ukurante stykker, til vores lækre laksetatarstykker.

Fra fangst til Servvering

Opdag vores dedikation til friskhed, kvalitet og bæredygtighed i hver bid

Lær om, hvordan vores fisk behandles fra fangst til servering. Besøg "Til bord" for at læse om, hvordan vi sikrer friskhed, kvalitet og bæredygtighed i vores fisk, så du får den bedste sushioplevelse.

Læs mere

Følg os på Instagram

Maté og Pelle har finpudset vores saucer til vores østers gimmick hele ugen og de er blevet brænd gode. Vi håber i vil komme forbi og smage 🤩☀️🍾🦪🦪

Maté og Pelle har finpudset vores saucer til vores østers gimmick hele ugen og de er blevet brænd gode. Vi håber i vil komme forbi og smage 🤩☀️🍾🦪🦪 ...

Forkæl dig selv i sommerferien med en sushioplevelse ud over det sædvanlige. Kom forbi og smag vores lækre sushi🍣🥂☀️ #sushi #barsushi #nørrebro #copenhagen

Forkæl dig selv i sommerferien med en sushioplevelse ud over det sædvanlige. Kom forbi og smag vores lækre sushi🍣🥂☀️ #sushi #barsushi #nørrebro #copenhagen ...

Vi har østers med japansk inspireret topping hele ugen. 
Kig forbi og få et par, med et glas bobler til i solen. 🥂☀️🦪
Eller pift en omgang spis til pindende knækker op med et par østers sammen med forretterne. 🤩🦪🍣

Vi har østers med japansk inspireret topping hele ugen.
Kig forbi og få et par, med et glas bobler til i solen. 🥂☀️🦪
Eller pift en omgang spis til pindende knækker op med et par østers sammen med forretterne. 🤩🦪🍣
...

På Nørrebro går det stærk - Så er du ung, frisk, nysgerrig på madlavning, har hænderne skruet rigtigt på og har du krudt i røven - Er det dig vi mangler.! 

Vi søger en ny kollega til køkkenet. 4-5 dage om ugen, typisk i eftermiddag og aften timer, fordelt både hverdag og weekend. 
Har du lyst til at blive ført ind i et spændende sushi-univers og lære at lave kreativ og velsmagende sushi.? Kunne vi være et godt match. 
Du skal være smilende, glad for at yde en god service. Banker dit hjerte for at være en del af en hverdag med højt tempo, er du struktureret og har personlighed, så hører vi rigtigt gerne fra dig. Tør du være dig selv så afskrækker det os på ingen måde - vi ansætter nemlig vidt forskellige typer, men frem for alt typer.

Hvis du har erfaring fra køkken er det et plus men ikke et must. Hos os er sammenholdet stærkt, tonen frisk og vores gæster kan vi ikke ønske os mere fra. 

Skal vi samarbejde?

Så send et par ord om dig selv til Mikkel@barsushi.dk, eller kom forbi vores restaurant på Nørrebrogade 152 med CV og ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.!

På Nørrebro går det stærk - Så er du ung, frisk, nysgerrig på madlavning, har hænderne skruet rigtigt på og har du krudt i røven - Er det dig vi mangler.!

Vi søger en ny kollega til køkkenet. 4-5 dage om ugen, typisk i eftermiddag og aften timer, fordelt både hverdag og weekend.
Har du lyst til at blive ført ind i et spændende sushi-univers og lære at lave kreativ og velsmagende sushi.? Kunne vi være et godt match.
Du skal være smilende, glad for at yde en god service. Banker dit hjerte for at være en del af en hverdag med højt tempo, er du struktureret og har personlighed, så hører vi rigtigt gerne fra dig. Tør du være dig selv så afskrækker det os på ingen måde - vi ansætter nemlig vidt forskellige typer, men frem for alt typer.

Hvis du har erfaring fra køkken er det et plus men ikke et must. Hos os er sammenholdet stærkt, tonen frisk og vores gæster kan vi ikke ønske os mere fra.

Skal vi samarbejde?

Så send et par ord om dig selv til Mikkel@barsushi.dk, eller kom forbi vores restaurant på Nørrebrogade 152 med CV og ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.!
...

God lørdag derude 🍣🥢🍱❤️‍🔥
#sushilover #asianrestaurant #aok #nørrebro #copenhagen #copenhagenfoodie #visitcopenhagen #kopenhagen #visitnørrebro #sushicopenhagen #japaneserestaurant #cphfoodie

God lørdag derude 🍣🥢🍱❤️‍🔥
#sushilover #asianrestaurant #aok #nørrebro #copenhagen #copenhagenfoodie #visitcopenhagen #kopenhagen #visitnørrebro #sushicopenhagen #japaneserestaurant #cphfoodie
...

Så er der nyheder fra din nye cocktail pusher! 🍸🥃☕️ Espresso Martini, fåes både med et ordenligt skud koffein eller decaf til friske! #skål #mitnørrebro #aok #spisbedre #cocktails #købehavn #nørrebro #visitcopenhagen

Så er der nyheder fra din nye cocktail pusher! 🍸🥃☕️ Espresso Martini, fåes både med et ordenligt skud koffein eller decaf til friske! #skål #mitnørrebro #aok #spisbedre #cocktails #købehavn #nørrebro #visitcopenhagen ...

Lad os tage dig med i processen ✨🍣🥢
#barsushinørrebro  #SushiDelights #KøbenhavnSushi #SushibarDK #SmagKøbenhavn #FoodieFavs #SushiArtistry #aok #ibyen

Lad os tage dig med i processen ✨🍣🥢
#barsushinørrebro #SushiDelights #KøbenhavnSushi #SushibarDK #SmagKøbenhavn #FoodieFavs #SushiArtistry #aok #ibyen
...

Kontakt

Henvendelse vedrørende ordrer:

Kontakt venligst den restaurant du har bestilt fra.

Bar’sushi Dalumvej, Odense SV

Bar’sushi Nørrebrogade, København N

Betal med

Der kan betales med følgende kort:

Dankort / Visadankort / Visa Election
MasterCard / Maestro / JCB

Betalingsbetingelser

Beløb trækkes fra en given konto, når ordren er accepteret i bar’sushis webshop, eller med det samme når du betaler med kort i en bar’sushi.

Er du berettiget til rabat, fratrækkes denne ved indtastning af rabatkode, og det er naturligvis fakturabeløb minus rabat, der fratrækkes kontoen.

© Copyright 2024

Barsushi.dk - All rights Reserved - Persondatapolitik - Handelsbetingelser