FRA HAV TIL BORD
På denne side fra hav til bord fortæller vi om, hvor bar’sushis fisk kommer fra. Vi giver dig også tips og tricks til hvordan, du skal udskære din fisk og hvordan, bar’sushi udgår madspild ved at brug alt fra vores fisk. Du kan også lære hvordan, du selv kan rulle en af vores favorit uramaki (inside-out) – eller hvis det skal være ekstra lækkert, hvordan du laver uramaki deluxe.
Du kan læse det og meget mere i vores fortælling om fiskens rejse ‘fra hav … gennem køkkenet … til bord‘
Du kan også altid finde vores tips og tricks på vores Facebook eller Instagram
Hvis du er blevet lækkersulten, kan du altid bestille din favorit sushi hos din lokale bar’sushi.
Henvendelse vedrørende ordrer:
Kontakt venligst den restaurant du har bestilt fra.
Bar’sushi Dalumvej, Odense SV
Bar’sushi Nørrebrogade, København N
Der kan betales med følgende kort:
Dankort / Visadankort / Visa Election
MasterCard / Maestro / JCB
Beløb trækkes fra en given konto, når ordren er accepteret i bar’sushis webshop, eller med det samme når du betaler med kort i en bar’sushi.
Er du berettiget til rabat, fratrækkes denne ved indtastning af rabatkode, og det er naturligvis fakturabeløb minus rabat, der fratrækkes kontoen.
Barsushi.dk - All rights Reserved - Persondatapolitik - Handelsbetingelser