fbpx

Fra hav …

SKIBET ER LADET Med – FISK


bar’sushis FISK

Du har sikkert hørt det masser af gange, men for os i bar’sushi er kvaliteten af vores råvarer alfa og omega. Det er nemlig det, der gør, at vi kan lave super lækker sushi til dig. Men har du nogen gange spekuleret på, hvor bar’sushis fisk kommer fra? Så vrid ikke hjernen længere, her får du svaret på, hvor vores lækre fisk kommer fra, om de bliver opdrættet eller fisket, og hvad bifangst kan betyde for havenes økosystemer.

Vi køber vores fisk fra FSG Foods, som er certificeret leverandører. De har mange års erfaring med at levere kvalitetsfisk, som overholder kravene fra den danske Sundhedsstyrelse. Hvis du vil læse mere om FSG Foods certificeringer, så klik her.

bar'sushis fisk

SKIBET ER LADET Med – FISK


bar’sushis FISK

bar'sushis fisk

Du har sikkert hørt det masser af gange, men for os i bar’sushi er kvaliteten af vores råvarer alfa og omega. Det er nemlig det, der gør, at vi kan lave super lækker sushi til dig. Men har du nogen gange spekuleret på, hvor bar’sushis fisk kommer fra? Så vrid ikke hjernen længere, her får du svaret på, hvor vores lækre fisk kommer fra, om de bliver opdrættet eller fisket, og hvad bifangst kan betyde for havenes økosystemer.

Her køber vi vores fisk:

Vi køber vores fisk fra FSG Foods, som er certificeret leverandører. De har mange års erfaring med at levere kvalitetsfisk, som overholder kravene fra den danske Sundhedsstyrelse. Hvis du vil læse mere om FSG Foods certificeringer, så klik her.

Tun uden bifangst


Vores Yellowfin tun bliver fanget på stang, på den måde undgår man nemlig uønsket bifangst, som hajer og delfiner. 

Delfiner og hajer er uundværlige i verdenshavene. De er nemlig med til at regulere fiskebestanden, ved at æde ældre, syge og svage dyr. Uden hajer vil havets fødekæder kollapse, da det vil føre til ukontrolleret vækst af dyr på alle niveauer, hvilket vil forstyrre havets økosystem.

Det er især hajerne, som har det svært i naturen. En tredjedel af alle oceaniske hajarter har status som ’truet’ eller ’nær truet’. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi sørger for at støtte fiskeri, som arbejder for at fiske uden bifangst.

Yellowfin tunen fiskes i Det Indiske Ocean, ud for Sri Lankas kyster.

For at bevare 100 pct. af den lækre smag, lyn nedfryses tunen allerede på fiskebåde. Den fryses ned til -60 grader, en temperatur der bevares under hele transporten, fra den fanges, til den når til Danmark. Her optøs Yellowfin tunen under ekstremt kontrolleret forhold. På den måde, bibeholdes friskheden og den lækre smag, når tunen når frem til vores køkken og jeres tallerkner. 

 

OSAKA - URAMAKI DELUXE

                    bar'sushis fisk

tempurareje, flødeost, forårsløg, toppet med flammegrillet tuntataki og teriyakisauce

norsk laks


Den laks vi bruger hos bar’sushi, kommer fra havdambrug ud for den norske kyst. Det betyder, at den altid er ensartet, og har samme høje kvalitet i både struktur og farve. Man mindsker også transporttiden, så vi kan sikre, at laksen altid er frisk og lækker, når vi skal bruge den til vores sushi.

Den norske laks fileteres i hånden, og benene fjernes med pincet. Det er ikke den hurtigste måde at udbene en fisk på, men modsat laks, der udbenes i maskiner, bevares fastheden i kødet. Det gør at laksen har en højere kvalitet, og er lækker at spise, samtidig får man mest muligt udbytte af laksen, og derved mindskes madspild. 

GRILLET LAKS - JAPAS

                              grillet laks

friskkværnet peber, soyamayo, pico de gallo: tomat, skalotteløg, basilikum, yuzu

den danske Kingfish


Kingfish lever i de asiatiske farvande, og omkring Australiens kyster.

Den Kingfishen vi bruger hos bar’sushi, er opdrættet i store saltvandsbassiner på land nær Hanstholm. Det gør, at der er bedre kontrol over fiskenes velfærd og miljømæssige påvirkninger.

Ved at købe Kingfish fra opdrætte i Danmark, sikrer vi at fisken altid er ensartet, og dermed kan garantere den samme højeste kvalitet.

Da fisken opdrættets i Nordjylland, er transporten mindsket, Kingfishen skal ikke krydse kontinenter. Derfor kan den nå frem til bar’sushi, samme dag som den er fisket. 

Vores kingfish er dansk og kvaliteten er helt i top. 

 

 

SUMO - URAMAKI DELUXE

                               Uramaki Deluxe Sumo

kingfish, ris, avocado, agurk, wasabimayo, basilikum, tobikorogn, i soya-papir

Har du fået lyst til sushi?


Er du også blevet lækkersulten, efter at havde læst om bar’sushis fisk? Hop ind på vores webshop og bestil take away, eller book bord i en af vores restauranter.

ODENSE C

   

Køb gavekort