Fra hav

Skibet er ladet med fisk

bar’sushis FISK

Du har sikkert hørt det masser af gange, men for os i bar’sushi er kvaliteten af vores råvarer alfa og omega. Det er nemlig det, der gør, at vi kan lave super lækker sushi til dig. Men har du nogen gange spekuleret på, hvor bar’sushis fisk kommer fra? Så vrid ikke hjernen længere, her får du svaret på, hvor vores lækre fisk kommer fra, om de bliver opdrættet eller fisket. 

Vi køber vores fisk fra FSG Foods, som er certificeret leverandør. De har mange års erfaring med at levere kvalitetsfisk, som overholder kravene fra den danske Sundhedsstyrelse. Hvis du vil læse mere om FSG Foods certificeringer, så klik her.

OSAKA - URAMAKI DELUXE
Tempurareje, flødeost, forårsløg, toppet med flammegrillet tuntataki og teriyakisauce

TOKYO DELUXE - FUTOMAKI
Tun, tempurareje, ris, tang, agurk, avocado, flødeost, teriyakisauce
TUN - NIGIRI
Tun og ris

Vores Tun

Bevarelse af smag og beskyttelse af havets økosystem

For at bevare 100 pct. af den lækre smag, lyn-fryses tunen allerede på fiskebådene. Den fryses ned til -60 grader, en temperatur, der bevares under hele transporten, fra den fanges til den når til Danmark. Her optøs Yellowfin tunen under ekstremt kontrollerede forhold. På den måde bibeholdes friskheden og den lækre smag, når tunen når frem til vores køkken og jeres tallerkner. 

Delfiner og hajer er uundværlige i verdenshavene. De er nemlig med til at regulere fiskebestanden ved at æde ældre, syge og svage dyr. Uden hajer vil havets fødekæder kollapse, da det vil føre til ukontrolleret vækst af dyr på alle niveauer, hvilket vil forstyrre havets økosystem.

Det er især hajerne, som har det svært i naturen. En tredjedel af alle oceaniske hajarter har status som ’truet’ eller ’nær truet’. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi sørger for at støtte fiskeri.

Yellowfin tunen fiskes i Stillehavet.

Vores Laks

Håndfileteret laks af højeste kvalitet og minimal madspild

Den laks, vi bruger hos bar’sushi, kommer så vidt muligt fra havdambrug ud for den norske- eller færøske kyst. Det betyder, at den altid er ensartet og har samme høje kvalitet i både struktur og farve. Man mindsker også transporttiden, så vi kan sikre, at laksen altid er frisk og lækker, når vi skal bruge den til vores sushi.

Laksen fileteres i hånden, og benene fjernes med pincet. Det er ikke den hurtigste måde at udbene en fisk på, men modsat laks der udbenes i maskiner, bevares fastheden i kødet. Det gør at laksen har en højere kvalitet og er lækker at spise, og samtidig får man mest muligt udbytte af laksen og derved mindskes madspild. 

GRILLET LAKS - JAPAS
Tempurareje, flødeost, forårsløg, toppet med flammegrillet tuntataki og teriyakisauce

FLAMMEGRILLET LAKS - NIGIRI
Tun, tempurareje, ris, tang, agurk, avocado, flødeost, teriyakisauce
LÆKKER LAKS - URAMAKI DELUXE
Tun og ris
SUMO - URAMAKI DELUXE
Kingfish, ris, avocado, agurk, wasabimayo, basilikum, tobikorogn, i soya-papir
NIGIRI - KINGFISH
Kingfish, ris, purløg
KINGFISH - KOLD JAPAS
Kingfish, sukkerærter, soyapeanuts, peberrod, sesamsoyasauce

Vores Kingfish

Danskopdrættet Kingfish af højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed

Kingfish lever i de asiatiske farvande og omkring Australiens kyster.

Den Kingfish, vi bruger hos bar’sushi, er opdrættet i store saltvandsbassiner på land nær Hanstholm. Det gør, at der er bedre kontrol over fiskenes velfærd og miljømæssige påvirkninger.

Ved at købe Kingfish opdrætte i Danmark, sikrer vi at fisken altid er ensartet, og dermed kan vi garantere den højeste kvalitet.

Da fisken opdrættets i Nordjylland, er transporten mindsket – kingfishen skal ikke krydse kontinenter. Derfor kan den nå frem til bar’sushi samme dag, som den er fisket. 

Vores kingfish er dansk og kvaliteten er helt i top. 

Har du fået lyst til sushi ?

Er du også blevet lækkersulten efter at havde læst om bar’sushis fisk? Du kan bestille take away eller booke bord i en af vores restauranter lige her.

Følg os på Instagram

Maté og Pelle har finpudset vores saucer til vores østers gimmick hele ugen og de er blevet brænd gode. Vi håber i vil komme forbi og smage 🤩☀️🍾🦪🦪

Maté og Pelle har finpudset vores saucer til vores østers gimmick hele ugen og de er blevet brænd gode. Vi håber i vil komme forbi og smage 🤩☀️🍾🦪🦪 ...

Forkæl dig selv i sommerferien med en sushioplevelse ud over det sædvanlige. Kom forbi og smag vores lækre sushi🍣🥂☀️ #sushi #barsushi #nørrebro #copenhagen

Forkæl dig selv i sommerferien med en sushioplevelse ud over det sædvanlige. Kom forbi og smag vores lækre sushi🍣🥂☀️ #sushi #barsushi #nørrebro #copenhagen ...

Vi har østers med japansk inspireret topping hele ugen. 
Kig forbi og få et par, med et glas bobler til i solen. 🥂☀️🦪
Eller pift en omgang spis til pindende knækker op med et par østers sammen med forretterne. 🤩🦪🍣

Vi har østers med japansk inspireret topping hele ugen.
Kig forbi og få et par, med et glas bobler til i solen. 🥂☀️🦪
Eller pift en omgang spis til pindende knækker op med et par østers sammen med forretterne. 🤩🦪🍣
...

På Nørrebro går det stærk - Så er du ung, frisk, nysgerrig på madlavning, har hænderne skruet rigtigt på og har du krudt i røven - Er det dig vi mangler.! 

Vi søger en ny kollega til køkkenet. 4-5 dage om ugen, typisk i eftermiddag og aften timer, fordelt både hverdag og weekend. 
Har du lyst til at blive ført ind i et spændende sushi-univers og lære at lave kreativ og velsmagende sushi.? Kunne vi være et godt match. 
Du skal være smilende, glad for at yde en god service. Banker dit hjerte for at være en del af en hverdag med højt tempo, er du struktureret og har personlighed, så hører vi rigtigt gerne fra dig. Tør du være dig selv så afskrækker det os på ingen måde - vi ansætter nemlig vidt forskellige typer, men frem for alt typer.

Hvis du har erfaring fra køkken er det et plus men ikke et must. Hos os er sammenholdet stærkt, tonen frisk og vores gæster kan vi ikke ønske os mere fra. 

Skal vi samarbejde?

Så send et par ord om dig selv til Mikkel@barsushi.dk, eller kom forbi vores restaurant på Nørrebrogade 152 med CV og ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.!

På Nørrebro går det stærk - Så er du ung, frisk, nysgerrig på madlavning, har hænderne skruet rigtigt på og har du krudt i røven - Er det dig vi mangler.!

Vi søger en ny kollega til køkkenet. 4-5 dage om ugen, typisk i eftermiddag og aften timer, fordelt både hverdag og weekend.
Har du lyst til at blive ført ind i et spændende sushi-univers og lære at lave kreativ og velsmagende sushi.? Kunne vi være et godt match.
Du skal være smilende, glad for at yde en god service. Banker dit hjerte for at være en del af en hverdag med højt tempo, er du struktureret og har personlighed, så hører vi rigtigt gerne fra dig. Tør du være dig selv så afskrækker det os på ingen måde - vi ansætter nemlig vidt forskellige typer, men frem for alt typer.

Hvis du har erfaring fra køkken er det et plus men ikke et must. Hos os er sammenholdet stærkt, tonen frisk og vores gæster kan vi ikke ønske os mere fra.

Skal vi samarbejde?

Så send et par ord om dig selv til Mikkel@barsushi.dk, eller kom forbi vores restaurant på Nørrebrogade 152 med CV og ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.!
...

God lørdag derude 🍣🥢🍱❤️‍🔥
#sushilover #asianrestaurant #aok #nørrebro #copenhagen #copenhagenfoodie #visitcopenhagen #kopenhagen #visitnørrebro #sushicopenhagen #japaneserestaurant #cphfoodie

God lørdag derude 🍣🥢🍱❤️‍🔥
#sushilover #asianrestaurant #aok #nørrebro #copenhagen #copenhagenfoodie #visitcopenhagen #kopenhagen #visitnørrebro #sushicopenhagen #japaneserestaurant #cphfoodie
...

Så er der nyheder fra din nye cocktail pusher! 🍸🥃☕️ Espresso Martini, fåes både med et ordenligt skud koffein eller decaf til friske! #skål #mitnørrebro #aok #spisbedre #cocktails #købehavn #nørrebro #visitcopenhagen

Så er der nyheder fra din nye cocktail pusher! 🍸🥃☕️ Espresso Martini, fåes både med et ordenligt skud koffein eller decaf til friske! #skål #mitnørrebro #aok #spisbedre #cocktails #købehavn #nørrebro #visitcopenhagen ...

Lad os tage dig med i processen ✨🍣🥢
#barsushinørrebro  #SushiDelights #KøbenhavnSushi #SushibarDK #SmagKøbenhavn #FoodieFavs #SushiArtistry #aok #ibyen

Lad os tage dig med i processen ✨🍣🥢
#barsushinørrebro #SushiDelights #KøbenhavnSushi #SushibarDK #SmagKøbenhavn #FoodieFavs #SushiArtistry #aok #ibyen
...

Kontakt

Henvendelse vedrørende ordrer:

Kontakt venligst den restaurant du har bestilt fra.

Bar’sushi Dalumvej, Odense SV

Bar’sushi Nørrebrogade, København N

Betal med

Der kan betales med følgende kort:

Dankort / Visadankort / Visa Election
MasterCard / Maestro / JCB

Betalingsbetingelser

Beløb trækkes fra en given konto, når ordren er accepteret i bar’sushis webshop, eller med det samme når du betaler med kort i en bar’sushi.

Er du berettiget til rabat, fratrækkes denne ved indtastning af rabatkode, og det er naturligvis fakturabeløb minus rabat, der fratrækkes kontoen.

© Copyright 2024

Barsushi.dk - All rights Reserved - Persondatapolitik - Handelsbetingelser