fbpx

Fra hav …

SKIBET ER LADET MED FISK


bar’sushis FISK

Du har sikkert hørt det masser af gange, men for os i bar’sushi er kvaliteten af vores råvarer alfa og omega. Det er nemlig det, der gør, at vi kan lave super lækker sushi til dig. Men har du nogen gange spekuleret på, hvor bar’sushis fisk kommer fra? Så vrid ikke hjernen længere, her får du svaret på, hvor vores lækre fisk kommer fra, om de bliver opdrættet eller fisket. 

Vi køber vores fisk fra FSG Foods, som er certificeret leverandør. De har mange års erfaring med at levere kvalitetsfisk, som overholder kravene fra den danske Sundhedsstyrelse. Hvis du vil læse mere om FSG Foods certificeringer, så klik her.

bar'sushis fisk, spis til pindene knækker, sushi ad libitum

Vores tun 


For at bevare 100 pct. af den lækre smag, lyn-fryses tunen allerede på fiskebådene. Den fryses ned til -60 grader, en temperatur, der bevares under hele transporten, fra den fanges til den når til Danmark. Her optøs Yellowfin tunen under ekstremt kontrollerede forhold. På den måde bibeholdes friskheden og den lækre smag, når tunen når frem til vores køkken og jeres tallerkner. 

Delfiner og hajer er uundværlige i verdenshavene. De er nemlig med til at regulere fiskebestanden ved at æde ældre, syge og svage dyr. Uden hajer vil havets fødekæder kollapse, da det vil føre til ukontrolleret vækst af dyr på alle niveauer, hvilket vil forstyrre havets økosystem.

Det er især hajerne, som har det svært i naturen. En tredjedel af alle oceaniske hajarter har status som ’truet’ eller ’nær truet’. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi sørger for at støtte fiskeri.

Yellowfin tunen fiskes i Stillehavet.

OSAKA - URAMAKI DELUXE

                    uramaki deluxe - Osaka

tempurareje, flødeost, forårsløg, toppet med flammegrillet tuntataki og teriyakisauce

vores laks


Den laks, vi bruger hos bar’sushi, kommer så vidt muligt fra havdambrug ud for den norske- eller færøske kyst. Det betyder, at den altid er ensartet og har samme høje kvalitet i både struktur og farve. Man mindsker også transporttiden, så vi kan sikre, at laksen altid er frisk og lækker, når vi skal bruge den til vores sushi.

Laksen fileteres i hånden, og benene fjernes med pincet. Det er ikke den hurtigste måde at udbene en fisk på, men modsat laks der udbenes i maskiner, bevares fastheden i kødet. Det gør at laksen har en højere kvalitet og er lækker at spise, og samtidig får man mest muligt udbytte af laksen og derved mindskes madspild. 

GRILLET LAKS - JAPAS

                              GRILLET LAKS - JAPAS

friskkværnet peber, soyamayo, pico de gallo: tomat, skalotteløg, basilikum, yuzu

vores Kingfish


Kingfish lever i de asiatiske farvande og omkring Australiens kyster.

Den Kingfish, vi bruger hos bar’sushi, er opdrættet i store saltvandsbassiner på land nær Hanstholm. Det gør, at der er bedre kontrol over fiskenes velfærd og miljømæssige påvirkninger.

Ved at købe Kingfish opdrætte i Danmark, sikrer vi at fisken altid er ensartet, og dermed kan vi garantere den højeste kvalitet.

Da fisken opdrættets i Nordjylland, er transporten mindsket – kingfishen skal ikke krydse kontinenter. Derfor kan den nå frem til bar’sushi samme dag, som den er fisket. 

Vores kingfish er dansk og kvaliteten er helt i top. 

SUMO - URAMAKI DELUXE

                               Uramaki Deluxe Sumo

kingfish, ris, avocado, agurk, wasabimayo, basilikum, tobikorogn, i soya-papir

Har du fået lyst til sushi?


Er du også blevet lækkersulten efter at havde læst om bar’sushis fisk? Du kan bestille take away eller booke bord i en af vores restauranter lige her. 

DALUMVEJ

TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 9    TAKE AWAY, BOOK, MENUKORT 13

Køb gavekort