LÆR AT LAVE NIGIRI OG URAMAKI (INSIDE OUT)
Vil du imponere dine gæster med at lave en uramaki sushirulle? Eller elsker du bare at spise sushi, men har måske ikke helt styr på teknikken? Få et mini kursus i sushi; se videoen og læs bar’sushis tips og tricks til, hvordan du selv kan lave nigiri og rulle en uramaki deluxe.
Hos bar’sushi vil vi gerne have dig med helt inde i køkkenet, der hvor magien sker. Vi vil gerne fortælle vores gæster om de fisk, vi bruger, hvordan vi får dem og tilbereder dem. Derfor har vi lavet en kampagne, som følger fiskens rejse fra hav … gennem køkkenet … til bord.
I denne sidste del af fortællingen, til bord, kan du se og læse, hvordan vores dygtige sushikok laver nigiri og uramaki deluxe. Du får også en grundig vejledning og et par tips og tricks til, hvordan du selv kan lave nigiri og uramaki deluxe.
SKAL DEN VÆRE DELUXE?
En velrullet uramaki er altid en showstopper, og så smager den godt. Uramaki sushirulle kendes også som en inside-out, da risene er på ydersiden, i stedet for inden i tangen. Uramaki har ry for at være et af de stykker sushi, som er sværest at lave, men når du først kender teknikken, og har lavet dine første 100 ruller … så er en uramaki ingen sag. Og husk at det er med sushi som med pandekager, de første er altid til kokken.
Nigiri er et af de mest simple, men lækre, stykker sushi at se på. Men at forme en perfekt nigiri er ikke helt så nemt, som det ser ud.
Kog risen perfekt og brug en mængde svarende til en bordtennisbold. Form den til en aflang bolle, der passer til bredden af tre fingre. Med øvelse får du ens nigiri hver gang.
Læg fisken klar før du former risen. Lav en lille risbolle uden at presse for hårdt. Læg risbollen på fisken, og form forsigtigt fisken over risen til en færdig nigiri.
Anret nigirien på en tallerken, top med forårsløg, hvidløgsdressing eller teriyakisauce, og nyd din hjemmelavede nigiri.
Husk, øvelse gør mester.
Fyld din uramaki med dine favoritter som grøntsager, fisk eller nutella. Kun fantasien sætter grænser.
Top din uramaki med fisk, avocado eller kiwi. Pres den med rullemåtten for nemmere skæring. Grillet laks er en valgfri, lækker tilføjelse.
Del rullen på midten, skær enderne af som smagsprøver, og skær otte stykker. Pynt med chili sauce, teriyaki, eller forårsløg før servering.
Rul din uramaki mod enden, hvor risen stikker ud over tangpladen, så risen samler rullen og holder fyldet på plads.
Er du også blevet lækkersulten efter at havde læst om bar’sushis fisk? Du kan bestille take away eller booke bord i en af vores restauranter lige her.
Henvendelse vedrørende ordrer:
Kontakt venligst den restaurant du har bestilt fra.
Bar’sushi Dalumvej, Odense SV
Bar’sushi Nørrebrogade, København N
Der kan betales med følgende kort:
Dankort / Visadankort / Visa Election
MasterCard / Maestro / JCB
Beløb trækkes fra en given konto, når ordren er accepteret i bar’sushis webshop, eller med det samme når du betaler med kort i en bar’sushi.
Er du berettiget til rabat, fratrækkes denne ved indtastning af rabatkode, og det er naturligvis fakturabeløb minus rabat, der fratrækkes kontoen.
Barsushi.dk - All rights Reserved - Persondatapolitik - Handelsbetingelser