fbpx

Sushi ved søkøerne

EN UNIK OPLEVELSE


I EKSOTISKE OMGIVELSER

I samarbejde med Odense Zoo kan bar’sushi i Odense stolt præsentere et helt unikt arrangement, nemlig Sushi ved søkøerne. Her du nyde din sushi i helt fantastiske omgivelser, ved siden af det store akvarie.

Vi garanterer en fascinerende madoplevelse I aldrig glemmer. Uanset om det er et firmaarrangement med alle kollegaerne, eller om du inviterer venner og familie med ind i de eksotiske omgivelser.

bar'sushi selskab

DET FÅR I MED


BOBLER OG GUIDE

Inden du og dine gæster sætter jer til bords ved det enorme akvarie med store fisk og søkøer, bliver I budt velkommen med et glas bobler i regnskoven. Dem kan I så nyde, mens en guide fortæller lidt om Sydamerikas dyr.

Derefter bliver I vist ned til Jeres bord, med direkte indkig til søkøer og store fisk. Og så er I klar til at få serveret en menu bestående af edamamebønner, tangsalat og 20 stykker sushi pr. person – inden der afsluttes med kaffe/the og kransekage.

Sushi ved søkøerne 1

TILMELDING


SPECIFIKATIONER

Minimum antal deltagere er 16 personer.

Arrangementet afholdes udenfor Zoos normale åbningstid og er sat til 3 timers varighed – ønsker man at forlænge påregnes et tillæg på 30,- kr. pr. person pr. time.

Selve tilmeldingen foregår via Odense ZOOs hjemmeside, da kapaciteten i ZOO skal koordineres med evt. andre aktiviteter. Du kan kommer ind på bookingsiden her, hvor du også kan se kontaktoplysninger på ZOOs bookingkoordinator. Har du nogle spørgsmål, til afholdes af arrangementer, skal du kontakte bookingkoordinatoren.

Prisen er 529,- pr person – og inkluderer adgang til Zoo

ANDRE ARRANGEMENTER


KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

Du kan holde andre arrangementer sammen med bar’sushi – eller måske et sushikursus er noget for dig, så arrangeres det også – du kan se de planlagte kurser her. Hvis du har andre ønsker end dem du kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os

Sushi ved søkøerne
Køb gavekort