fbpx

Selskaber og arrangementer

En sushioplevelse til dig og dine gæster


VI SØGER FOR AT DINE GÆSTER BLIVER GLADE OG MÆTTE

Skal du holde fest, selskab eller et andet arrangement, så sig til; vi har efterhånden en doktorgrad i fest, og sørger hellere end gerne for, at dine gæsters smagsløg bliver godt underholdt. Om det er den behagelige mundfuldstørrelse eller overflødighedshornet af fiskefavoritter, der skal serveres. Du kan vælge lige præcis, hvad du ønsker fra menukortet. Du kan også lade kokkene vælge. De har lidt af et talent for at finde ud af, hvad du vil have – også det, du ikke ved, du vil have, før du får det.

Vi har prøvet at levere til alle slags arrangementer; dåb, fødselsdag, konfirmation, polterabend, bryllup. Store og små firmaarrangementer, festivaler, sponsorfester og sportsarrangementer. Og selvfølgelig diverse pige,- og drengeaftener. Har du at arrangement, som du ikke mener vi har prøvet – så udfordr os endelig. Vi er ikke blege for udfordringer, og vi skal nok sørge for at både du og dine gæster går mætte, glade og tilfredse hjem fra dit selskab.

Selskaber og arrangementer

Kombinér selskab med kursus


Vi kan også kombinere selskaber med et sushikursus. Enten hjemme ved dig selv, eller i vores lokaler. Så hvis du skal have planlagt en halv eller en hel dag, står vi gerne til rådighed. Som du kan læse er det kun fantasien der sætter grænser. Så kontakt din nærmeste bar’sushi og hør meget mere om de mange muligheder, når noget skal fejres – så skal du kun koncentrere dig om at invitere gæsterne og finde festtøjet frem.

Hvis nogle af dine gæster lider af overfølsomhed eller allergier, så finder vores kokke ud af at tilpasse menuen, så alle bliver mætte og glade – du kan læse mere om allergi og sushi her.

Du kan finde fotos og måske lidt inspiration på din lokale bar’sushis Instagramprofil: Odense – Kolding – Vejle. Og de forskellige aktuelle tilbud og kampagner kan findes på vores facebook

Vi glæder os til at servere lækker sushi for dig og dine gæster.

bar'sushi selskab
Køb gavekort