fbpx

Selskab og arrangementer

SELSKAB ELLER ARRANGEMENT?


DINE GÆSTER BLIVER GLADE OG MÆTTE

Skal du holde fest, selskab eller andre former for arrangementer – så sig til. Vi har efterhånden en doktorgrad i fest, og sørger hellere end gerne for, at dine gæsters smagsløg bliver godt underholdt. Om det er den behagelige mundfuldstørrelse eller overflødighedshornet af fiskefavoritter, der skal serveres. Du kan vælge lige præcis, hvad du ønsker fra menukortet. Du kan også lade kokkene vælge. De har lidt af et talent for at finde ud af, hvad du vil have – også det, du ikke ved, du vil have, før du får det.

VI HAR ERFARINGEN

Vi har prøvet at levere til alle slags arrangementer; dåb, fødselsdag, konfirmation, polterabend, bryllup. Store og små firmaarrangementer, festivaler, sponsorfester og sportsarrangementer. Og selvfølgelig diverse pige,- og drengeaftener. Har du at arrangement, som du ikke mener vi har prøvet – så udfordr os endelig. Vi er ikke blege for udfordringer, og vi skal nok sørge for at både du og dine gæster går mætte, glade og tilfredse hjem fra dit selskab.

Events, fest, arrangement, vi klar alt
Sushi kok, få kokken med hjem, bestem selv din menu

  GIV DINE GÆSTER EN OPLEVELSE


  KOMBINER SELSKAB OG KURSUS

  Du kan også kombinere dit selskab med et sushikursus. Enten hjemme ved dig selv, eller i vores lokaler. Så hvis du skal have planlagt en halv eller en hel dag, står vi gerne til rådighed. Som du kan læse er det kun fantasien der sætter grænser. Så kontakt din nærmeste bar’sushi og hør meget mere om de mange muligheder, når noget skal fejres – så skal du kun koncentrere dig om at invitere gæsterne og finde festtøjet frem.

  OVERFØLSOMHED ELLER ALLERGIER


  INGEN GÅR SULTEN HJEM

  Hvis nogle af dine gæster lider af overfølsomhed eller allergier, så finder vores kokke ud af at tilpasse menuen, så alle bliver mætte og glade – du kan læse mere om allergi og sushi her.

  Vi glæder os til at servere lækker sushi for dig og dine gæster.

  Sushi, omakase, lad kokken bestemme

  MANGLER DU INSPIRATION TIL MENUEN?

  Du kan finde fotos og måske lidt inspiration, på din lokale bar’sushis Instagramprofil: Odense, Nyborg, Kolding, Vejle, Aarhus nord & Nørrebrogade KBH Følg med i  aktuelle tilbud og kampagner, på  vores Facebook side.

  Køb gavekort