fbpx

bar'sushi Kolding

Låsbybanke 1-3 - 6000 Kolding
Book bord i Kolding

Åbningstider

Mandag:

15.00 - 21.00

Tirsdag:

15.00 - 21.00

Onsdag:

15.00 - 21.00

Torsdag:

15.00 - 21.00

Fredag:

12.00 - 22.00

Lørdag:

12.00 - 22.00

Søndag:

15.00 - 21.00

Telefon:

55556000

Email:

kolding@barsushi.dk

bar’sushi Kolding

Hos bar’sushi Kolding kan du nyde din sushi i smukke og unikke omgivelser i det gamle gule hus. I restauranten kan du ofte møde Toni, der står bag baren og tryller med fisk og andre fine sager.

Hos bar’sushi Kolding kan du nyde menuer, ruller, starters og snacks til en hver smag og sult. Hvis du vil prøve noget nyt og anderledes, så er vores spis til pindene knækker koncept helt perfekt til dig. Her lader du nemlig kokken bestemme, hvad du får at spise, og vi kan godt love, at du ikke går sulten derfra.

Er du veganer eller vegetar, og er den ret, som du gerne vil have, ikke vegansk/vegetarisk? Så elsker bar’sushi at udvikle og prøve nye smagssammensætninger. Så har du specielle behov eller ønsker, er du altid velkommen til at udfordre vores  kokkes kreativitet. Vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker, og – så vidt muligt – finde alternativer til de ikke veganske/vegetariske elementer i retten.

Hos bar’sushi har vi udbringning af sushi lige til din dør, alle ugens dage i hele postnummer 6000 Kolding. Bemærk – ved udbringning er leveringstidspunktet vejledende, og det kan i travle perioder variere med +/- 30 minutter.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 5555 6000 eller mail kolding@barsushi.dk

Viste du, at du får 10% i studierabat hos bar’sushi? Det eneste du skal gøre, er at vise dit gyldige studiekort, når du spiser i restauranten eller taste STUDIERABAT ind i rabatfeltet, når du bestiller din sushi online på vores hjemmesiden.

Vidste du, at du kan få bar’sushi til at komme til dit næste arrangement, firmafest eller havefest? Læs mere her.

Hvis du har brug for inspiration til, hvad du skal spise, så hop ind på vores Facebook eller Instagram

 

Følg os på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Køb gavekort