fbpx

Polterabend

Er det dig der står for din ven/venindes polterabend – så kan du roligt lade bar’sushi hjælpe med både en oplevelse eller levering af maden. Måske endda begge dele.

Vi hjælper jer gerne med af få en dejlig dag, med glæde, grin, sammenhold og lækker mad. Vi har plads til at afholde polterabend i vores køkken på Havnen i Odense, hvor en af vores dygtige kokke står klar til at lære fra sig og hygge om jer. Vi kan også komme hjem til Jer og klare både et event og en lækker anretning. Så det er 2 fluer med 1 smæk.

Event indhold

I får en kort introduktion, sammen med et køligt glas at drikke. Derefter får I demonstreret et par forskellige ruller – som I efterfølgende skal prøve kræfter med selv at lave.

Regn med at det tager ca. 3 timer totalt, og I behøver ikke at tænke på at skulle bestille frokost nogen steder. Priser fra 395,- pr. person

Kontakt os her hvis du har spørgsmål, eller gerne vil booke os til en polterabend – og husk at skriv i hvilken by du godt kunne tænke dig at afholde den.

Bodysushi

Hvis I går med tanker om at få lavet en event der indeholder bodysushi – så ring eller skriv til os. Vi gør vores bedste for at imødekomme alle ønsker til at I får jeres polterabend præcis som I gerne vil have den.

Polterabend med bodysushi, en nøgen kvinde på et spisebord dækket af sushi
Du kan også få bodysushi til jeres polterabend

Køb gavekort