fbpx

Polterabend

POLTERABEND


LÆKKER MAD OG SJOV AKTIVITET

Er det dig der står for din ven/venindes polterabend, og mangler du en hyggelig, sjov og lækker aktivitet – så kan du roligt lade bar’sushi hjælpe jer, med af få en dejlig dag, med glæde, grin, sammenhold og lækker mad.

Vi kan klare både et event og en lækker anretning. Holder I polterabend med bar’sushi, vil en af vores dygtige kokke stå klar til at lære fra sig og hygge om jer. Sammen skaber vi en uforglemmelig dag for bruden/ gommen og alle vennerne.

EVENT INDHOLD

I får en kort introduktion, sammen med et køligt glas at drikke. Derefter får I demonstreret et par forskellige ruller – som I efterfølgende skal prøve kræfter med selv at lave.

Regn med at det tager ca. 3 timer totalt, og I behøver ikke at tænke på at skulle bestille frokost nogen steder. Priser fra 695,- pr. person

Kontakt os her hvis du har spørgsmål, eller gerne vil booke os til en polterabend – og husk at skriv i hvilken by du godt kunne tænke dig at afholde den.

Sushi, omakase, lad kokken bestemme
Body sushi, Polterabend, spis til pindene knækker

BODYSUSHI


BÅDE TIL KVINDER OG MÆND

Hvis I går med tanker om at få lavet et event der indeholder bodysushi – så ring eller skriv en mail til os. Vi gør vores bedste for at imødekomme alle ønsker til at I får jeres polterabend præcis som I gerne vil have den.

 

Køb gavekort