Som franchisetager hos bar’sushi ejer og driver du din egen individuelt tilpassede restaurant. Og du bakkes op af et hovedkontor med 15 års erfaring fra restaurationsbranchen.
Med de værktøjer der ligger i bar’sushi værktøjskassen, har du alle muligheder for at skabe dig en profitabel forretning – og en restaurant med dit personlige præg i dit eget nærområde.
Vi gør det nemmere at være franchisetager
Du hjælpes i dagligdagen med alt fra budgettering, bogholderi, markedsføring, HR-spørgsmål og alt det andet der normalt gør det svært at være nystartet restauratør der bare gerne vil servere lækker mad og yde god service til sine gæster. Derudover er der masser af sparring fra de eksisterende franchisetagere og fra hovedkontoret
Send en besked med en kort beskrivelse af dig og hvor du gerne vil starte den næste bar’sushi restaurant.
At du kan og vil drive en restaurant med høj standard, specielt indenfor Kvalitet, Service, Hygiejne og Miljø.
At du er indstillet på at der er stor frihed og helt klare forventninger til at du kan og vil drive en restaurant af høj standard.
At du følger de, af franchisegiver, udstukne retningslinjer.
At du altid yder dit bedste for at understøtte både egen og kædens forretningsmæssige udvikling.
At du sætter dig ind i konceptet og muligheder indenfor dette.
At du stolt promoverer både egne og kædens tiltag.
At du deler egne gode idéer og tiltag så alle i kæden kan gøre brug af dette best practice
At du overholder deadlines og rapportering til HQ.
At du er loyal overfor medarbejdere, kollegaer, andre franchisetagere, franchisegiver og ikke mindst brandet.