fbpx

Emballage

MILJØET


bar’sushis EMBALLAGE

Miljøet betyder noget for os alle, og meget for bar’sushi – vi lever af, at der er et godt havmiljø, og vi vil gerne være med til at levere en dejlig natur videre til de kommende generationer.

Vores emballage er valgt ud fra, at det er den løsning, der lige nu giver den bedste mening for os og for hvordan, vi anskuer aftrykket på miljøet.

Vi har både pap og plastik i vores emballage, og det vigtigste for miljøet er, at det affaldssorteres efter de anvisninger, der er angivet i den kommune, du bor i.

Fra hav til bord 1
Emballage

BÆREDYGTIGT PAP


FREMSTILLET I NORDEN

bar’sushis pap består af 100% genanvendeligt pap. Bæredygtigt fremstillet af sporbare råmaterialer. Desuden er pappet fremstillet af træ fra certificeret skovhugst i Finland. Dette gør samtidig, at transportafstanden er så kort som muligt, så vi mindsker udledningen af CO2 sammenlignet med en papløsning fra Østen.

Du kan læse mere om pappet og fremstillingen her

PLASTIK


Vi ved alle, at plastikken ikke er godt for naturen, hvorfor vi naturligvis henstiller til, at man gør hvad man kan, for at vores emballage havner i de rigtige affaldsbeholdere – så vi alle kan få mest muligt ud af det restaffald, der kommer, når vi har fået takeaway i engangsemballage.

Har du fået lyst til sushi?


Er du blevet lækkersulten? Hop ind på vores webshop og bestil take away eller book bord i en af vores restauranter.

Køb gavekort